Chefi brașoveni de nivel mondial
Doi brașoveni au impresionat la un celebru concurs culinar de nivel modial.

Articol de Sorin Ţîrcă, 19 Februarie 2025, 20:29
Prima etapă a competiției culinare se desfășoară pe fiecare continent în parte, iar cei mai buni ajung în etapa finală, cea la nivel mondial.
Cei doi brașoveni au făcut parte din echipa care a reprezentat România la Worldchefs - World Association of Chefs Societies - European Grand Prix 2025 la Rimini (Italia). Românii au participat la toate categoriile din competiție și au urcat pe podium la fiecare dintre acestea.
Cei doi brașoveni, Alexandru Vreme și Paul Antohi, și-au arătat măiestria la categoria Global Chef Challenge.
Paul Antohi a participat și la categoria Global Young Chef, iar din echipă au mai făcut parte Alin Vădean, ajutor fiindu-i Andrei Miron (Global Vegan Chef), și Georgian Tufă, ajutat de Alexandra Olteanu (Global Pastry Chef).
Antrenorii lotului României sunt Pastry Chef Carmela Dragomir și Chef Emanuel Mocan.
În urma rezultatelor remarcabile de la Rimini, echipa României este calificată pentru etapa mondială care va avea loc anul viitor în Țara Galilor.
Citește și: Jocurile Invictus au ajuns la final, echipa României a obținut 9 medalii