Locul I pentru studenții Universității Transilvania, la expoziția internațională dedicată gastronomiei
Astăzi, s-a încheiat, la Brașov, cea de-a 14-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, cel mai mare eveniment dedicat specialiștilor din industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și gastronomie din România.
19 Martie 2023, 21:44
Astăzi, s-a încheiat, la Brașov, cea de-a 14-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, cel mai mare eveniment dedicat specialiștilor din industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și gastronomie din România.
Printre degustări, prezentări și expoziții, la fel ca în fiecare an, organizatorii au pus la cale și concursuri în urma căror au fost desemnate, spre exemplu, Pâinea Anului 2023 sau Tortul Anului 2023. Ultima competiție culinară s-a adresat tinerilor, viitori profesioniști în industria gastonomică.
"Se pune un accent foarte mare pe gândurile și tendințele aduse și implementate de tinerele generații de studenți și elevi. Tinerii au avut emoții ca totul să iasă perfect și... așa a și ieșit", au scris organizatorii pe pagina de socializare a evenimentului.
Locul I a fost câștigat de echipa formată din Ana Maria Prisecaru, Diana Dumitru, Malina Roșca, Iulia Haș și Dragoș Radu de la Universitatea Transilvania Brașov, Facultatea de Alimentație și Turism.