Sfaturi și rețete sănătoase de la lady chef Cornelia Ghișoi, pentru elevii brașoveni
De ziua Mondială a Bucătarului și Cofetarului, elevii unei școli din Brașov au fost învățați cum să mănânce sănătos.
20 Octombrie 2022, 13:05
De ziua Mondială a Bucătarului și Cofetarului, elevii unei școli din Brașov au fost învățați cum să mănânce sănătos.
Lady chef Cornelia Ghișoi le-a oferit azi, elevilor de la Școala Nr. 2, legume și fructe proaspete dar și sfaturi și rețete sănătoase.
“Ceea ce mâncăm nu are doar un impact asupra sănătății noastre, ci și asupra planetei. Pentru a contribui la o planetă sănătoasă pentru generațiile viitoare, trebuie să învățăm copiii importanța alimentelor și impactul pe care producția și consumul de alimente îl au asupra mediului. De aceea începem cu pași mici. Asociația Mondială a Bucătarilor și Cofetarilor a distribuit câteva rețete sănătoase pe care noi, maeștrii în arta culinară, trebuie să le gătim împreună cu copiii”, a spus lady chef Cornelia Ghișoi la emisiunea Pulsul Zilei cu Florin Pop, la Radio România Brașov FM.
”Ziua mondială a bucătarului şi cofetarului” este sărbătorită la data de 20 octombrie, încă din anul 2004, tocmai pentru a recunoaște profesionalismul acestei bresle.