Simpozion de informare a operatorilor din domeniul alimentaţiei publice
Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Brașov, cu susținerea instituției Prefectului, a organizat, astăzi, un simpozion de informare la care au fost invitați reprezentanți ai operatorilor economici din domeniului HoReCa.
27 Iunie 2019, 14:46
Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Brașov, cu susținerea instituției Prefectului, a organizat, astăzi, un simpozion de informare la care au fost invitați reprezentanți ai operatorilor economici din domeniului HoReCa.
Scopul întâlnirii a fost de a readuce în actualitate cerinţele şi exigenţele instituţiilor publice cu responsabilităţi în siguranţa alimentelor, protecţia consumatorilor, fiscalitate şi ordine publică, în industria de ospitalitate.
Prezent la întâlnire, Prefectul Județului Brașov, Marian Rasaliu a subliniat importanța unei bune colaborări între agenții economici și autorități.
După București, Brașovul atrage cei mai mulți turiști. Cu toate acestea, incidentele alimentare sunt foarte rare, iar în ultimele optsprezece luni nu au fost înregistrate cazuri de toxiinfecție alimentară.