Nunta de vis, cu mai puțină bătaie de cap
Cum arată un meniu echilibrat de nuntă, dar și de ce trebuie să țină cont mirii ne-a spus Cosmina Adomnicăi, Social Events Executive în cadrul unui hotel din Brașov.
19 Februarie 2024, 15:14
Locație, rochie, costum, verighete, fotograf, videograf, formație, aranjamente florale - sunt câteva dintre aspectele la care trebuie să fie atenți mirii.
„Un meniu echilibrat este conceput din partea de aperitiv, partea de pește, fel principal - sarmalele, acestea nu pot lipsi. Un aperitiv trebuie să conțină în jur de 5-7 piese, să conțină și parte de brânză, partea vegetală, partea de pasăre, parte de pește. Din punctul meu de vedere, aș spune că este foarte important să țină cont de ce vor ei, să-și organizeze nota exact așa cum își doresc ei, nu cum își doresc părinții, nu cum își doresc nașii sau celelalte rude”.
„Noi am dezvoltat ceva care nu există în țară, ideea de a trimite un SMS invitatului. Disconfortul lui este tot timpul: unde era, la ce oră era și unde stau când intru, ca acolo este agitația. Și atunci noi am venit cu o soluție, cu acest SMS care informează, de tipul: «Dragă Ioana și Ionuț, vă așteptăm cu drag la restaurantul X, la masă, la ora 15:00. Veți sta la masa 10. Vă dorim distracție plăcută!». Ei primeasc acest SMS în ziua nunții”,